Sådan bliver du Admin
Image zoomed

Brug af Admin Password

Trin 1: Opsætning af Admin Password i server.cfg

1. Tilgå din server: Brug FTP-klienten til at tilgå din Arma 3-serverfiler.
  2. Find server.cfg filen: Denne fil ligger i serverens rodmappen.
  3. Rediger server.cfg filen: Åbn filen med en teksteditor.
  4. Tilføj eller rediger admin password:
    • Find linjen, der starter med passwordAdmin, eller tilføj den, hvis den ikke findes.
    • Sæt dit ønskede admin password: passwordAdmin = "ditAdminPassword"; hvor "ditAdminPassword" er det password, du ønsker at bruge som admin.
  5. Gem og luk filen.

Trin 2: Log Ind som Admin In-Game

Whitelisting for Automatiske Admin Rettigheder

Trin 1: Find din Steam ID

Trin 2: Rediger admins.cfg Filen

Trin 3: Genstart Serveren

Generelle Tips

Hvis du støder på problemer eller har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte PineRiver's support (https://pineriver.dk/).